Als IT-dienstverlener, actief binnen de kantoorautomatisering en internet, staan wij in de markt bekend om onze Service met de hoofdletter S. Onze dienstverlening is zowel incidenteel inzetbaar alsook op basis van onderhoudscontracten. Vooral bij calamiteiten als storingen in pc’s of servers en uitval van netwerken is het voor u belangrijk te weten dat u kunt rekenen op Isaeus Solutions.

U kunt natuurlijk wachten tot u door een storing wordt getroffen voordat u contact opneemt met Isaeus ICT Solutions. U kunt ook vandaag nog een afspraak maken, door in onderstaand formulier uw gegevens achter te laten, voor een gratis IT-check door één van onze medewerkers. In de maanden juli, augustus en september, als het gemiddeld wat rustiger is, maken wij tijd vrij om uw automatisering onder de loep te nemen. Sluit uw systeem nog wel aan bij uw bedrijfsprocessen? Hoe is het gesteld met de beveiliging? Kortom: is uw automatisering nog wel bij de tijd?

Klant of geen klant, vraag de gratis IT-check aan door op onderstaand formulier uw gegevens achter te laten. Als wij er dan toch zijn mag u ons gerust doorzagen over (kantoor-)automatisering, computerhardware, nieuwe ontwikkelingen binnen de IT-branche zoals draadloze netwerken, nieuwe vormen van telefonie, hosted exchange of thin-clients.

Na de IT-check weet u precies hoe u ervoor staat!