Isaeus trotse partner van Delta

Delta Fiber onderscheidt zich in de Nederlandse telecommunicatiemarkt door zeer snel glasvezelinternet aan te bieden, met snelheden die kunnen oplopen tot 5 Gigabit per seconde. Het bedrijf heeft zich gecommitteerd aan het toegankelijk maken van gigasnel internet voor een groeiend aantal mensen en bedrijven, en heeft zijn bereik uitgebreid tot meer dan 1,3 miljoen huishoudens door recente overnames.

Het aanbod van Delta Fiber gaat verder dan alleen de infrastructuur; het bedrijf levert een breed scala aan diensten via de nieuwste generatie glasvezel, waaronder gigabit-internet, interactieve televisie, telefonie en mobiele diensten. Innovatie staat centraal in hun bedrijfsvoering; Delta Fiber was de eerste die de geavanceerde XGS-PON glasvezeltechnologie in Nederland implementeerde, waarmee in de toekomst snelheden tot 25 Gbps mogelijk zijn.

Om deze groei te ondersteunen, voegt Delta Fiber maandelijks 40.000 nieuwe aansluitingen toe, met een toegewijd team dat zich dagelijks inzet voor het netwerk.