Maatschappelijke impact

Bij Isaeus hechten veel waarde aan duurzaam, sociaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Zo bieden wij, met het oog op de ICT-ers van de toekomst, in samenwerking met roc’s doorlopend stageplaatsen aan, leiden wij HBO-deeltijders op en begeleiden wij afstudeerders.

Ook dragen wij bij aan vitale samenleving door te investeren in veel verschillende lokale goede doelen, sportverenigingen en cultuur.

Daarnaast gaan zo zuinig mogelijk om met onze energie en alle energie die wij verbruiken kennen een duurzame herkomst. Al ons afval wordt zo veel mogelijk gescheiden en alle oude apparatuur die wij vervangen bij onze opdrachtgevers wordt teruggenomen en op de juiste manieren verwerkt.

Hieronder een selectie van ons SROI/MVO-programma.

Symboliek

De naam Isaeus heeft zijn oorsprong in de Griekse oudheid. Isaeus was een pleiter en probleemoplosser die leefde in het oude Griekenland van 415 tot 340 voor Christus. Hij was een leerling van Isocrates en stond opdrachtgevers bij met zijn logica en slimheid.

Sponsoring goede doelen, sport en cultuur

Superieure service en support

Bij Isaeus bent u verzekerd van de beste service en ondersteuning, zodat u zich kunt focussen op het laten groeien van uw bedrijf. Onze ervaren medewerkers geven u passend advies en maken duidelijke afspraken tijdens het implementatieproces, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Na oplevering blijven we uw betrouwbare partner en zorgen we dat uw bedrijf optimaal blijft functioneren. Onze klanten zijn zeer tevreden over onze service en support. Bij Isaeus staat uitstekende service en support voorop, altijd en bij elke klant.

Een vast aanspreekpunt

Als klant bij ons heeft u altijd een helpdesk die voor u klaar staat. Hierdoor kunnen vragen, problemen of wijzigingen extra snel worden afgehandeld. Bij ons hoeft u niet urenlang in de wacht te staan of van het kastje naar de muur gestuurd te worden. U krijgt direct de juiste persoon te spreken, wat zorgt voor snelle en persoonlijke hulp.

Duidelijk en Transparant

Efficiënt samenwerken en afspraken nakomen zijn belangrijke kernwaarden van Isaeus. Dit is merkbaar in alles wat wij doen. Geen onduidelijke verbintenissen of ingewikkelde voorwaarden, maar duidelijkheid in gemaakte afspraken en transparante facturatie zonder verborgen kosten. Bij ons kunt u rekenen op eerlijkheid, duidelijkheid en helderheid, dat is waar wij voor staan bij Isaeus.

Erkend leerbedrijf

Isaeus is een erkend leerbedrijf door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Sinds 2003 zijn wij gestart met het aanbieden van stageplaatsen en hebben wij ons ingezet om praktijkervaring mogelijk te maken voor studenten. We bieden doorlopend twee plekken aan die specifiek gericht zijn op MBO-4 studenten binnen het ICT-domein. Onze stageprogramma’s zijn ontworpen om de koppeling tussen theorie en praktijk te versterken en studenten breed scala aan ICT-vaardigheden te ontwikkelen in een dynamische en ondersteunende omgeving.