Isaeus trotse partner van Microsoft

Microsoft CSP, wat staat voor Cloud Solution Provider, is een programma van Microsoft dat het voor bedrijven zoals Isaeus mogelijk maakt om Microsoft-producten en -diensten te verkopen en te beheren. Dit omvat niet alleen de software zelf, maar ook extra ondersteuning en diensten die de klantenervaring verbeteren.

In essentie maakt het CSP-programma het voor Isaeus mogelijk om als een uitgebreide IT-partner voor klanten te fungeren, die niet alleen producten levert, maar ook helpt bij het implementeren en optimaliseren van die producten om de bedrijfsefficiëntie en -productiviteit te verbeteren.

Klantgerichte dienstverlening

Isaeus werkt nauw samen met klanten om oplossingen te bieden die aansluiten bij hun zakelijke behoeften. Dit betekent dat Isaeus niet alleen producten verkoopt, maar ook advies en ondersteuning biedt om ervoor te zorgen dat klanten het meeste uit hun investering in Microsoft-technologie halen.

Vereenvoudigde facturering

Isaeus kan klanten een eenvoudige, voorspelbare factureringservaring bieden met maandelijkse abonnementen, wat het makkelijker maakt voor klanten om hun uitgaven te beheren en budgetteren.

Ondersteuning op maat

Isaeus biedt klanten ondersteuning en beheerdiensten, wat betekent dat klanten niet alleen hulp krijgen bij problemen, maar Isaeus ook proactief de prestaties en veiligheid van de Microsoft-producten kan monitoren.

Aanpasbare oplossingen

Het CSP-programma staat Isaeus toe om cloudoplossingen aan te passen aan de unieke eisen van elke klant. Dit houdt in dat de diensten en software op maat gemaakt kunnen worden om te voldoen aan de specifieke werkstijl en zakelijke doelen van de klant.

Schaalbaarheid

Isaeus kan helpen bij het schalen van de Microsoft-oplossingen naarmate een bedrijf groeit, wat betekent dat klanten hun abonnementen kunnen aanpassen als hun bedrijf verandert.

Volledige klantrelatiebeheer

Het programma stelt Isaeus in staat om de volledige relatie met de klant te beheren, van verkoop tot ondersteuning, wat een consistente en geïntegreerde ervaring voor de klant garandeert.