Isaeus trotse partner van Smart DC

SMARTdc is een vooraanstaande datacenterprovider in Nederland, met faciliteiten in Rotterdam en Heerlen. Het bedrijf onderscheidt zich door een zeer hoge historische uptime van meer dan 99,9999%, wat het een betrouwbare keuze maakt voor bedrijven die een consistente online aanwezigheid vereisen. Hun datacenters zijn carrier-neutraal ontworpen en bieden een rijk connectiviteitsecosysteem, inclusief directe verbindingen met kantoren of de cloud via partnerschappen. Hierdoor positioneren ze zich als een centraal punt in de hybride IT-strategie van een bedrijf.

Over SmartDC

De infrastructuur van SMARTdc is opvallend modulair, bestaande uit meerdere suites die functioneren als autonome mini-datacenters. Elke suite is uitgerust met een eigen redundante stroomvoorziening, koelapparatuur, glasvezelverbindingen en geavanceerde beveiligingsmaatregelen zoals biometrische toegangscontrole, rookdetectie en brandpreventiesystemen. Deze modulaire aanpak verhoogt niet alleen de veiligheid en operationele efficiëntie, maar maakt ook op maat gemaakte oplossingen mogelijk om aan de specifieke behoeften van verschillende klanten te voldoen.

SMARTdc zet zich in voor duurzaamheid; hun colocatiediensten worden volledig gevoed door hernieuwbare bronnen en ze kunnen een indrukwekkende Power Usage Effectiveness (PUE) van 1,2 voorleggen, wat wijst op hun energie-efficiënte werking. Het faciliteit in Rotterdam is een van de grootste in de regio en beslaat meer dan 35.000 vierkante meter.

Bovendien is SMARTdc een oprichtend lid van de Dutch Data Center Association, wat de gevestigde aanwezigheid in de industrie benadrukt. Het bedrijf promoot een cultuur van groei en leren, en biedt werknemers kansen voor professionele ontwikkeling door vergoedingen voor relevante educatieve cursussen en trainingen.

Samenvattend onderscheidt SMARTdc zich door zijn robuuste en veilige datacenterservices, innovatief modulair ontwerp, toewijding aan duurzaamheid en het bevorderen van professionele groei binnen zijn personeelsbestand.