Isaeus schittert in de Hall of Fame van Hosters op Internet.nl

Bij Isaeus ICT Solutions zijn we enorm verheugd te kunnen melden dat we zijn opgenomen in de Hall of Fame voor Hosters op Internet.nl. Deze prestigieuze erkenning is een bewijs van onze toewijding aan veiligheid, privacy en duurzaamheid op het internet. We hebben een dubbele 100% score behaald voor ons eigen domein. Een prestatie die onze expertise en inzet voor uitmuntendheid in internet hosting en veiligheid onderstreept.

Maar ons succes is niet alleen voor onszelf. We zijn vastberaden om deze kennis en ervaring te delen met al onze opdrachtgevers. Door onze expertise in te zetten, helpen we onze klanten om eveneens een 100% score te bereiken op Internet.nl, wat van cruciaal belang is in de huidige digitale wereld. Daarnaast zijn wij ook trots te vermelden dat wij eveneens een 100% score halen in de MECSA assessment tool van de Joint Research Centre van de Europese Commissie.

Een 100% score betekent dat de website én e-mail voldoet aan de hoogste standaarden voor moderne internetgebruik, wat essentieel is voor het beschermen van gebruikersgegevens en het bieden van een veilige en betrouwbare online ervaring. Internet.nl is een initiatief van de Nederlandse internetgemeenschap en de overheid. Het platform bevordert het gebruik van moderne internetstandaarden en ondersteunt het internet toegankelijker, veiliger en betrouwbaarder te maken voor iedereen. Onze erkenning in hun Hall of Fame is een teken van onze toewijding om aan deze hoge standaarden te voldoen en onze klanten te begeleiden naar een veiliger internetlandschap.

Voor meer informatie over hoe Isaeus uw website kan helpen om een 100% score op Internet.nl te bereiken, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Ons team van experts staat klaar om samen met u te werken aan het verbeteren van de veiligheid, privacy en duurzaamheid van uw online aanwezigheid. Met onze ervaring en kennis kunnen wij u begeleiden naar het bereiken van deze prestigieuze standaard, waarmee u de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw website significant verhoogt.

Contoleer uw score op