Isaeus is inmiddels al 20 jaar een allround ICT-dienstverlener voor het midden- en kleinbedrijf en is uitgegroeid tot dé Nederlandse specialist in het leveren van cloudoplossingen aan een grote diversiteit aan branches en disciplines.

Door de toenemende complexiteit van ICT en het groeiende belang van continuïteit, flexibiliteit en efficiëntie zien steeds meer organisaties de kansen die cloudtechnologie biedt.

Isaeus denkt op alle ICT-aspecten met je mee en zorgt dat je een stap voor blijft op de concurrentie. Wij geven je inzicht in de mogelijkheden van de cloud en zorgen dat je organisatie hier optimaal gebruik van kan maken.

Isaeus is daarbij voor haar klanten een centrale plek waar kennis, vraag en aanbod rond cloudoplossingen samenkomen. Één betrokken en professionele totaalleverancier die adviseert, levert, implementeert en beheert.

Waarom Isaeus?

Superieure service en support

Bij Isaeus bent u verzekerd van de beste service en ondersteuning, zodat u zich kunt focussen op het laten groeien van uw bedrijf. Onze ervaren medewerkers geven u passend advies en maken duidelijke afspraken tijdens het implementatieproces, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Na oplevering blijven we uw betrouwbare partner en zorgen we dat uw bedrijf optimaal blijft functioneren. Onze klanten zijn zeer tevreden over onze service en support. Bij Isaeus staat uitstekende service en support voorop, altijd en bij elke klant.

Een vast aanspreekpunt

Als klant bij ons heeft u altijd een helpdesk die voor u klaar staat. Hierdoor kunnen vragen, problemen of wijzigingen extra snel worden afgehandeld. Bij ons hoeft u niet urenlang in de wacht te staan of van het kastje naar de muur gestuurd te worden. U krijgt direct de juiste persoon te spreken, wat zorgt voor snelle en persoonlijke hulp.

Duidelijk en Transparant

Efficiënt samenwerken en afspraken nakomen zijn belangrijke kernwaarden van Isaeus. Dit is merkbaar in alles wat wij doen. Geen onduidelijke verbintenissen of ingewikkelde voorwaarden, maar duidelijkheid in gemaakte afspraken en transparante facturatie zonder verborgen kosten. Bij ons kunt u rekenen op eerlijkheid, duidelijkheid en helderheid, dat is waar wij voor staan bij Isaeus.

Geschiedenis

Isaeus is in 2000 opgericht door Martin Waltmans en Mansour Abou Jaoude. Beide collega’s hadden ervaring in de ontwikkeling en implementatie van “embedded systems” en stapten vervolgens in de dynamische internetmarkt. Met een sterk geloof in hun capaciteiten en kennis, begonnen ze met het aanbieden van internetdiensten.

Het ondernemerschap trok Martin Waltmans meer dan Mansour Abou Jaoude, waardoor het duo uiteen viel en Martin Waltmans vanaf 2003 alleen verder ging met Isaeus. Naast internetdiensten begon Isaeus ook met het aanbieden van systeembeheerdiensten, waardoor het bedrijf snel groeide.

In 2004 betrok Isaeus een bedrijfspand in CityPlaza te Spijkenisse met twee medewerkers. In 2007 introduceerde het bedrijf ITIL in de bedrijfsprocessen om de dienstverlening verder te professionaliseren. Dit leidde tot een duidelijke scheiding van functies binnen het vaste team van medewerkers.

In 2007 begon Isaeus op verzoek van opdrachtgevers met het aanbieden van telefoniediensten vanuit het datacenter via gecentraliseerde VoIP-servers. Dit werd aangeboden onder een aparte tak van het bedrijf, Isaeus Communications. Vanwege de groei van dit onderdeel en een afwijkende strategische visie, maakte Isaeus Communications per 1 januari 2014 geen deel meer uit van Isaeus en werd het verzelfstandigd onder de naam Tellix Telecom, wat later Rinkel is geworden.

Sinds 2008 kiezen steeds meer organisaties voor centralisatie en daar speelt Isaeus op in. Al ruim voordat de term ‘Cloud’ gemeengoed werd, begon Isaeus met het leveren van terminal gebaseerde serveroplossingen vanuit het datacenter waar ook de internetdiensten geleverd werden.

Nu, jaren later, blijkt dit een belangrijke stap in de goede richting te zijn geweest. Meer dan 80% van alle opdrachtgevers van Isaeus werkt nu nagenoeg geheel vanuit de cloud via de eigen serversystemen van Isaeus, die ondergebracht zijn in twee datacenters in Amsterdam en Voorburg. Het bedrijf is gevestigd aan de Curieweg 7 op industrieterrein ‘Halfweg 2’ te Spijkenisse, waar het team van vaste medewerkers klaarstaat om klanten te helpen.

Symboliek

De naam Isaeus heeft zijn oorsprong in de Griekse oudheid. Isaeus was een pleiter en probleemoplosser die leefde in het oude Griekenland van 415 tot 340 voor Christus. Hij was een leerling van Isocrates en stond opdrachtgevers bij met zijn logica en slimheid. De naam en visie van Isaeus leven voort in Isaeus ICT Solutions, waar we als probleemoplosser optreden op het gebied van automatisering, informatie- en communicatietechnologie. Bij Isaeus streven we ernaar om de meest efficiënte en effectieve oplossingen te bieden voor de uitdagingen waarmee onze klanten worden geconfronteerd. Net als onze historische naamgenoot gebruiken we onze kennis en ervaring om onze klanten te ondersteunen bij het vinden van de beste oplossingen en om hen te helpen hun doelen te bereiken.