Donderdag 31 oktober heeft Isaeus in het Carlton Oasis Hotel te Spijkenisse een seminar gegeven over het Werken in de Cloud. Tijdens dit seminar is geprobeerd antwoord te geven op verschillende vragen, zoals: waar komt de term Cloud vandaan, wat is het nut hiervan, wat zijn de verschillende toepassingen en wat zijn de verwachtingen voor in de toekomst? Ook verschillende juridische aspecten, de beveiliging en aandachtspunten bij adoptie kwamen aan bod.

Tevens werden tijdens de presentaties de twee belangrijkste diensten van Isaeus besproken, VoIP telefonie (www.isatel.nl) en Cloud Desktop (www.isadesk.nl).

Isaeus wil alle deelnemers hartelijk danken voor de interesse en aandacht tijdens het seminar en hoopt dat zij veel nieuwe kennis hebben mogen opdoen rondom het onderwerp ‘Cloud’. Voor eventuele nog resterende vragen of opmerkingen kunnen zij contact met Isaeus opnemen.

Voor de (Powerpoint) sheets die gebruikt zijn tijdens de presentaties, klik hier om deze te downloaden.

Cloud Seminar Presentatie Martin Waltmans Cloud Seminar Gasten 1

Cloud Seminar Gasten 2 Cloud Seminar Presentatie Jeroen Van Vierzen