Graag nodigen wij u uit voor het seminar ‘Werken in de Cloud’ van donderdag 31 oktober a.s. in het Carlton Oasis Hotel te Spijkenisse.

De Cloud, een term die u de laatste tijd vaak heeft gehoord. Maar wat betekent het eigenlijk en wat heeft u eraan? Vanwege de grote vraag naar informatie omtrent efficiënt werken in de Cloud geeft Isaeus een gratis seminar over de ervaringen en mogelijkheden van het werken in de Cloud.

Het zakelijk gebruik van cloud computing heeft een enorme groei doorgemaakt. Werd het in 2009 nog betiteld als hype, inmiddels zien we volwassenheid in de markt ontstaan. Wij zullen u informeren over de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van cloud computing. Welke ontwikkelingen zien wij in de cloud, hoe staat het met wet- en regelgeving? U krijgt een heldere en bruikbare definitie van wat de Cloud nu eigenlijk is waarbij wordt ingegaan op zowel de voor- als nadelen.

Leer hoe u kunt besparen op de ICT kosten en hoe bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden. Ontdek hoe u ‘Het nieuwe werken’ kunt doorvoeren binnen uw organisatie om medewerkers productiever te maken zonder de controle te verliezen.

Tijdens dit seminar zal Isaeus haar visie van de moderne werkplek presenteren. Een werkplek die altijd beschikbaar is en niet meer gebonden is aan een locatie. Een werkplek die schaalbaar is en nooit vervangen hoeft te worden.

Er zal extra aandacht worden besteed aan het gebruik van de Cloud oplossingen ‘Cloud desktop’ en ‘VoIP telefonie’. Maar ook oplossingen als Digitale Fax, Online Backup en Hosted Exchange komen aan bod. Door gebruik te maken van deze nieuwe informatie- en communicatietechnologieën kunt u vandaag al een enorme stap vooruit maken naar de ideale werkomgeving voor de komende decennia!

Na afloop van het seminar starten wij een ’netwerk-borrel’ waarbij wij demonstraties zullen geven van onze Cloud oplossingen en u de gelegenheid heeft om te netwerken met andere ondernemers/managers uit de regio. Zorg dus dat u erbij bent en stuur deze uitnodiging door naar collega’s of kennissen die mogelijk ook geïnteresseerd zijn!

Ga naar www.cloud-seminar.nl om u in te schrijven voor het Seminar ‘werken in de Cloud’