In samenwerking met hét Ondernemersbelang geeft Isaeus directeur Martin Waltmans op 20 maart a.s. een masterclass over Werken in de Cloud.

Het bijzondere van deze masterclass is dat niet de focus op vele voordelen van de clouddiensten en producten ligt, maar dat vooral wordt ingegaan op de risico’s. Voorbeelden van risico’s zijn gegevensbeveiliging, betrouwbaarheid/beschikbaarheid en controleverlies. Ook juridische risico’s worden niet vergeten, zoals retransitie (terugkeer uit de cloud) en dataretentie (vasthouden gegevens bij betalingsproblemen of faillissement).

Doel van deze business college is een eerlijk en objectief beeld geven over de Cloud, om de risico’s beter te kunnen beheersen.

De aankondiging van de masterclass is te downloaden via de volgende link: Masterclass aankondiging en aanmelden kan via Business College.nl.

Masterclass