Isaeus Communications wordt Tellix Telecom

In de afgelopen jaren is er veel veranderd binnen Isaeus Communications. Ooit begonnen met het aanbieden van telecomdiensten bij bestaande relaties waar wij reeds ICT-diensten leverden, is dit deel van Isaeus doorgegroeid tot een full-service telecom operator met klanten door heel Nederland (en daarbuiten).

Om deze reden is daarom besloten dit deel van het bedrijf te verzelfstandigen tot Tellix Telecom, de nieuwe bedrijfsnaam waar u vanaf heden terecht kunt voor alle telecom gerelateerde diensten zoals VoIP/Cloud telefonie, digitale faxen, 085-doorschakeldiensten, SIP-trunks, Call Center IP en meer.

Alle bestaande relaties zijn per traditionele post op de hoogte gebracht, download de brief hier.

Tellix is vanaf heden te bereiken op de volgende gegevens:

Website: www.tellix.nl
Telefoon: 085-0600000
Fax: 085-0600001

Voor alle ICT-gerelateerde zaken blijft u uiteraard contact houden met Isaeus ICT Solutions.

Vragen of opmerkingen over deze veranderen? Schroom niet om contact met ons hierover op te nemen.