Spyware, spam en virussen zijn voor ondernemers een dagelijkse bron van zorg. Isaeus onderkent dat probleem, maar heeft er ook een oplossing voor. Naast periodiek onderhoud, al dan niet op contractbasis, levert Isaeus de software van Trend Micro.

De software is innovatief en bij uitstek geschikt voor netwerken. Trend Micro wordt geïnstalleerd op de server. Bij de installatie worden alle andere filters verwijderd en het programma verspreid zich automatisch over alle pc’s die op het netwerk zijn aangesloten. Elk uur vindt er automatisch een update van de software plaats, die dan ook onmiddellijk wordt doorgestuurd naar alle aangesloten pc’s. Trend Micro beschikt daarnaast over een koppeling naar de e-mail server en is dus dè  oplossing voor spam, spyware en virussen.

Sinds kort zijn wij dealer geworden voor deze software en hebben wij deze bij een groot deel van onze klanten al aangeboden en met veel succes geïnstalleerd. Heeft u vragen of interesse, neem dan contact met ons op.