Onlangs heeft Isaeus voor The Future Legends International een nieuwe website opgeleverd, te bereiken via www.thefuturelegends.com.

The Future Legends International (TFL International) is een full-service sportmanagement bureau gevestigd in de regeringsstad van Nederland die zich richt op het efficiënt positioneren van individuen die actief zijn binnen de sportindustrie. Omdat zij ‘Spelersmakelaar’ of ‘Zaakwaarnemer’ een conservatief en negatief uitgemolken begrip vinden, stellen zij zichzelf graag voor als daadkrachtige professionals met expertise op gebied van persoonlijke begeleiding, carrièreplanning, contractbegeleiding, investeringsplanning & fiscaal juridisch advies. Hiernaast onderscheiden zij zich mede door hun expertise op gebied van marketing, branding, image building en het hierbij inzetten van multi –en cross mediale marketing campagnes. Met duidelijke doelstellingen ondersteunen ze sport gerelateerde individuen bij het streven naar resultaten in de breedste zin des woords.