Nieuwe website voor Droomcreaties

U bent hier::|, Uncategorized|Nieuwe website voor Droomcreaties

Nieuwe website voor Droomcreaties

Onlangs is voor Droomcreaties een nieuwe website online gegaan. De site voorziet in een webshop vol mandala creaties, borduurpartonen, dromenvangers, sieraden etc. allen gemaakt door de creatieve handen van kunstenaresse en eigenaresse Natasja Dolk.

Isaeus heeft haar kunnen ondersteunen in de opzet van de WordPress gebaseerde website met e-commerce functionaliteit en een iDEAL koppeling. Na een korte training is zij zelf in staat de website te onderhouden door pagina’s en producten toe te voegen en/of te wijzigen.

Bezoek de website via de volgende link: www.droomcreaties.nl

Droomcreaties.nl screenshot

 

By |2017-02-21T11:54:56+00:00februari 26th, 2016|Geen categorie, Uncategorized|Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe website voor Droomcreaties

About the Author: