Op zaterdag 27 juni 2015 organiseert Lionsclub De Bernisse helikopter-rondvluchten over het eiland Voorne-Putten, vanaf de start- en landingsplaats op het parkeerterrein aan de Hendrik Ponseweg te Geervliet. Deze vluchten bieden u een unieke kans om uw eigen huis, tuin of andere bijzondere plaatsen in de regio (in overleg met de vlieger) vanuit de lucht te bekijken!

De opbrengst van deze actie komt ten goede aan de Stichting Ambulance Wens, zij verzorgen jaarlijks 1.600 wensen voor mensen die lijden aan een ongeneeslijke ziekte en niet lang meer te leven hebben. Zij doen dit met speciaal voor dit doel ontworpen ambulances en bij elke wens gaat medisch geschoold personeel mee.

Isaeus is sponsor van deze actie en hoop hiermee bij te dragen aan een grote opbrengst voor dit mooie doel.

Meer informatie over dit actie en voor verkoop van tickets kunt u terecht op: www.rondvlucht-voorneputten.nl.