18e CAA Goede Doelen tennistoernooi

Aankomende vrijdag 27 mei 2022 vindt de 18e editie plaats van het CAA Goede Doelen tennistoernooi. Ook dit jaar is Isaeus weer één van de sponsoren van het toernooi. Het tennistoernooi vindt traditiegetrouw plaats bij tennisvereniging L.T.V. de Dalle in Spijkenisse.

Ieder jaar wordt dit toernooi georganiseerd door Collens Assurantie Advies, waarbij de volledige opbrengst ten goede komt aan jaarlijks wisselende goede doelen.

Dit jaar gaat 80% van de opbrengst naar “Help Rayven aan een rolstoelbus”, het hoofddoel van de inzamelingsactie. Rayven is een jongen van 10 jaar met de met de progressieve spierziekte Duchenne. Om ervoor te zorgen dat hij in de nabije toekomst noodzakelijke en leuke dingen kan blijven doen wordt er geld ingezameld voor een rolstoelbus. Meer weten? Klik hier.

De overige 20% naar ‘The making of Max’. Dit is een uniek en project opgestart door Joop van der Hor. Om dit goed onder de aandacht te brengen is een film gemaakt, zie deze hier.

Namens Isaeus wensen wij alle deelnemers heel veel succes. Hopen op goed weer én een mooie opbrengst voor de beide goede doelen.