Onlangs heeft Isaeus Auto Dekker mogen verwelkomen als nieuwe klant voor VoIP telefonie. Deze samenwerking is zo goed bevallen dat gezamelijk is besloten om een interview te geven aan OFS. De Ondernemers Federatie Spijkenisse (OFS) heeft als doelstelling de collectieve belangen te behartigen van het bedrijfsleven in Spijkenisse.

Auto dekker

“Enige tijd geleden kwam Ronald van der Vlies van Auto Dekker tot de conclusie dat zijn telefooncentrale aan vervanging toe was. Een interview op de radio waarin het ging over VoIP, bellen via internet, sprak hem erg aan. Hij ging zich er in verdiepen en zag dat het een veel flexibeler systeem was en dat hij er ook nog goedkoper mee uit was. “Toen kwam ik op het punt offertes aan te vragen. Daarbij geef ik altijd de voorkeur aan relaties in mijn omgeving. Ik vind dat je elkaar, zeker in deze economisch zware periode, iets moet gunnen. Daar is een club als de OFS naar mijn mening ook voor bedoeld.”

Lees het volledige interview hier: OFS interview Isaeus & Autodekker

autodekker_isaeus