Update: Sponsorschap en Resultaten van het 19e CAA Goede Doelen Tennistoernooi

Bij Isaeus ICT Solutions zijn we trots om aan te kondigen dat we sponsor zijn van het 19e CAA Goede Doelen Tennistoernooi, georganiseerd door Collens Assurantie Advies. Dit jaarlijkse evenement brengt sport, gemeenschap en goede doelen samen, en dit jaar zijn we verheugd dat het goede doel ‘Campagneteam Huntington’ centraal staat.

Dit jaar gaat de opbrengst van het toernooi naar ‘Campagneteam Huntington’. De ziekte van Huntington is een erfelijke en progressieve hersenaandoening die enorme impact heeft op patiënten en hun families. Het Campagneteam Huntington zet zich in voor onderzoek naar een geneesmiddel en biedt ondersteuning aan degenen die door de ziekte worden getroffen. Hun werk is van onschatbare waarde en we zijn vereerd om hun inspanningen te ondersteunen.

Afgelopen vrijdag, de 31ste, hebben wij voor het 19e jaar ons laatste Goede Doelen Toernooi gehouden voor verpleeghuis Topaz Overduin en een voorlopig prachtig bedrag van € 5.135,00 opgehaald. Eind deze maand wordt het eindbedrag bekendgemaakt.

We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van dit evenement en kijken uit naar de onthulling van het eindbedrag. Samen maken we een verschil!