Stand op “Ondernemers in de Misdaadmix” op 30 januari 2024

Op dinsdagavond 30 januari vanaf 18.00 uur organiseert het Platform Veilig Ondernemen Regio Rotterdam het evenement “Ondernemers in de Misdaadmix” in Theater De Stoep in Spijkenisse.

Voor begrippen als ondermijning en cybercrime worden ondernemers veelvuldig gewaarschuwd, maar wat houdt het eigenlijk in? En hoe zijn deze met elkaar verweven? Leer wat de gevaren zijn en hoe je je ertegen wapent. Heeft u zich al aangemeld? Dat kan via deze link.

We zijn enthousiast te melden dat Isaeus een eigen stand heeft in de foyer tijdens het evenement. Bij onze stand krijgen medeondernemers de kans om direct met ons team te spreken en te ontdekken hoe Isaeus hen kan bijstaan op het gebied van ICT en cybersecurity. Wij bieden praktische oplossingen en deskundig advies om uw bedrijf te beschermen tegen de nieuwste cyberdreigingen.

Naast onze stand, zullen de deelnemers een inzichtelijke presentatie van Dave Maasland, CEO van ESET Nederland, bijwonen over de interactie tussen cybercrime en ondernemingen. Verder biedt het evenement een informatiemarkt en netwerkmogelijkheden voor MKB’ers, gericht op het verkleinen van de kans op criminaliteit binnen ondernemingen.

Mis deze kans niet om waardevolle inzichten te verkrijgen en te leren hoe u uw bedrijf effectiever kunt beschermen. We zien uit naar uw bezoek aan onze stand en hopen u te ontmoeten op 30 januari!