Nieuwe website voor Bedrijven Contact Heerde

Gisteren markeerde een belangrijke mijlpaal voor ondernemersvereniging Bedrijven Contact Heerde (BCH). Tijdens hun bijeenkomst stond de lancering van hun gloednieuwe website op het programma. Deze is website is mogelijk gemaakt door Isaeus ICT Solutions. Als een blijk van toewijding en ondersteuning, heeft Isaeus deze website gesponsord en verzorgd vanaf nu ook de webhosting.

De nieuwe website, te vinden op www.bedrijvencontactheerde.nl, vervangt de oude site die aanzienlijk gedateerd is geraakt. Een belangrijk aspect van de vernieuwing is de verbetering in de omgang met ledengegevens. De vorige website voldeed niet aan de moderne AVG-regels, een kwestie die nu volledig is aangepakt. Leden en bezoekers kunnen erop vertrouwen dat hun gegevens veilig en conform de huidige privacywetgeving worden behandeld.

Een ander opvallend kenmerk van de nieuwe website is de naleving van de hoogste internetnormen. Het is met trots dat we kunnen melden dat de site 100% internet.nl compliant is, wat betekent dat het voldoet aan de laatste eisen op het gebied van techniek, veiligheid en privacy.

Bovendien weerspiegelt de website de toewijding van Isaeus aan duurzaamheid. Als een geverifieerd Green Cloud Hosting Provider, zorgt Isaeus ervoor dat de hosting van de website 100% duurzaam is. Dit past binnen de bredere inspanningen van zowel Isaeus als BCH om milieuvriendelijke praktijken in hun bedrijfsvoering te integreren.

Wij wensen de Bedrijven Contact Heerde vele jaren plezier van hun nieuwe site!