Isaeus organiseert evenement: “Kerst met AI”

Speciaal voor onze relaties organiseren wij het evenement ‘Kerst met AI’ op 13 december a.s.

De media schrijven al maanden artikelen vol over de potentie van kunstmatige intelligentie (AI) zoals ChatGPT en Bing Copilot. De eerste resultaten van onderzoeken hiernaar laten ook zien dat dit niet voor niets is, bij het gebruik AI neemt de kwaliteit van het werk van mensen toe én ze zijn gemiddeld sneller klaar. Ook neemt de ongelijkheid tussen medewerkers af m.b.t. opleidingsniveau en migratieachtergrond.

Sinds vorig jaar november benutten wij bij Isaeus dan ook dagelijks de mogelijkheden die AI ons biedt. Wij zijn ervan overtuigd dat de mogelijkheden van generatieve AI onze werkprocessen aanzienlijk efficiënter heeft kunnen maken.

Als kerstcadeau aan u willen wij graag onze ervaringen en inzichten (kosteloos) met u delen. Daarom organiseren wij ‘Kerst met AI’: een informatieve sessie met praktische tips om meteen zelf toe te kunnen passen. Na afloop van de sessie nodigen wij u graag uit voor een gezellige borrel om samen het jaar af te sluiten en de feestdagen in te luiden.

Wanneer: 13 december 2023
Locatie: Carlton Oasis Hotel in Spijkenisse

Programma:
15.30-16.00 uur: Inloop
16.00-17.00 uur: Presentatie over AI
17.00 uur: Kerstborrel

Wilt u hierbij zijn?

 

Na afloop zorgen wij dat u niet met lege handen naar huis zult gaan.

Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kijken ernaar uit u op 13 december te verwelkomen!