Kerst met AI

Beste ,

Wij nodigen u van harte uit voor ons evenement ‘Kerst met AI’ op 13 december.

Sinds november vorig jaar benutten we dagelijks de mogelijkheden die kunstmatige intelligentie ons biedt. We zijn ervan overtuigd dat de capaciteiten van generatieve AI ons werk aanzienlijk efficiënter heeft kunnen maken. Als kerstcadeau aan u willen wij onze ervaringen en inzichten graag (kostenloos) met u delen. Daarom organiseren wij ‘Kerst met AI’: een informatieve sessie met praktische tips om meteen zelf aan de slag te kunnen. Na afloop van de sessie nodigen wij u graag uit voor een gezellige borrel om samen het jaar af te sluiten en de feestdagen in te luiden.

Wanneer: 13 december 2023
Locatie: Carlton Oasis Hotel in Spijkenisse

Programma:
15.30-16.00 uur: Inloop
16.00-17.00 uur: Presentatie AI
17.00 uur: Kerstborrel

Wilt u erbij zijn? Meld u dan aan via dit formulier
Na afloop zorgen wij dat u niet met lege handen naar huis zult gaan.

Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kijken ernaar uit u op 13 december te verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Martin Waltmans
Isaeus ICT Solutions