Isaeus geverifieerd als Green Cloud Hosting Provider

Duurzaamheid en technologie gaan hand in hand bij Isaeus.

Isaeus, bekend om zijn cloudoplossingen en hostingdiensten, is recentelijk geverifieerd als Green Hosting Provider door The Green Web Foundation. Deze erkenning is een bevestiging van onze toewijding aan het verminderen van de milieu-impact van het internet, dat vaak wordt aangedreven door fossiele brandstoffen.

The Green Web Foundation, een voorvechter van een fossielvrij internet, hanteert een krachtige boodschap: ‘The internet is the world’s largest coal-powered machine. Check if your website runs on green energy and help make the internet fossil-free.’ Het initiatief moedigt de transitie naar groene energie aan in de digitale ruimte, een beweging waar Isaeus nu officieel deel van uitmaakt. Met behulp van de Green Web Check Tool kunnen onze opdrachtgevers nu zelf zien dat hun digitale diensten worden ondersteund door hernieuwbare energie.

Dit is niet slechts een certificaat aan de muur; het is een verklaring van onze gemeenschappelijke verantwoordelijkheid voor de planeet. De klanten van Isaeus kunnen zich gerust voelen met de wetenschap dat hun online aanwezigheid niet bijdraagt aan de koolstofuitstoot, maar juist deel uitmaakt van de oplossing voor een duurzamere toekomst.

We zijn verheugd over deze erkenning, maar zien het ook als een aanmoediging om verder te gaan met onze inspanningen. Duurzaamheid in de tech-sector is een voortdurende reis, en elke stap voorwaarts is een overwinning voor zowel het milieu als voor ons als aanbieder van technologische diensten.

Wij nodigen onze klanten en partners uit om de Green Web Check Tool te gebruiken om de impact van hun digitale voetafdruk te zien. Samen bouwen we aan een betere toekomst, zowel online als offline.