Ook voor uw grote ICT-klussen: Isaeus aanhanger

Isaeus heeft onlangs hun logistieke arsenaal uitgebreid met een gloednieuwe Anssems Tandemasser aanhangwagen. Met de afmetingen van 301 bij 150 cm en een laadvermogen van maar liefst 2500 kg, is deze aanhanger ons nieuwste geheime wapen voor het transporteren van technologische apparatuur.

Deze aanhanger is een echte multitasker en is ruim genoeg voor de grootste IT-uitdagingen: van het bezorgen van zware printers tot het vervoeren van grotere bestellingen aan werkplekken met meerdere monitoren en het veilig (aan- of af)vervoeren van omvangrijke server- en patchkasten. Geen IT-missie is te groot voor deze logistieke reus.

Bekleed met de kenmerkende Isaeus bestickering, combineert deze tandemasser kracht met stijl, waarbij hij de huisstijl van het bedrijf op de weg vertegenwoordigt. Het is niet alleen een praktisch werkpaard, maar ook een rijdend visitekaartje.

De nieuwe aanhangwagen is niet alleen een hit bij de opdrachtgevers, maar ook bij de collega’s. Er gaan geruchten dat de aanhanger in het weekend gebruikt wordt voor verhuizingen, verbouwingen tot drive-in disco’s ;).