Isaeus treedt toe tot RIPE NCC

Isaeus kondigt met trots aan dat we onlangs zijn toegetreden tot RIPE NCC, de Regional Internet Registry (RIR) voor Europa, het Midden-Oosten en delen van Centraal-Azië. RIPE NCC is verantwoordelijk voor de toewijzing en registratie van internetnummerbronnen zoals IP-adressen en AS-nummers (Autonomous System Numbers). Deze cruciale infrastructuur ondersteunt de groei en stabiliteit van het internet.

Als lid van RIPE heeft Isaeus nu toegang tot eigen blokken van IPv4 en IPv6 adressen. Dit is een significante ontwikkeling voor ons bedrijf. Met eigen IP-blokken kan Isaeus direct beheer voeren over zijn internetadressen, wat leidt tot verbeterde veiligheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit in de dienstverlening aan onze klanten.

De toetreding tot RIPE NCC benadrukt ons commitment aan vooruitstrevende technologie en infrastructuur. IPv6, de nieuwste versie van internetprotocollen, staat centraal in onze strategie. IPv6 lost niet alleen het tekort aan adressen op dat inherent is aan IPv4, maar biedt ook verbeterde beveiliging en efficiëntie voor onze diensten. De implementatie van IPv6 is essentieel voor de toekomst van het internet en voor aanbieders van cloud diensten zoals Isaeus, omdat het de mogelijkheid biedt om een bijna onbeperkt aantal apparaten direct op het internet aan te sluiten.

We zijn verheugd te kunnen melden dat bijna al onze diensten nu bereikbaar zijn via IPv6. Dit stelt ons in staat om naadloze connectiviteit en de nieuwste technologische innovaties te leveren aan onze klanten, en onszelf te positioneren als een voorbereid en toekomstbestendig ICT-bedrijf.

De overgang naar IPv6 is een belangrijke stap vooruit in de digitale evolutie van Isaeus en een bevestiging van onze belofte om toonaangevende ICT-oplossingen te bieden die voldoen aan de eisen van het moderne internetlandschap. Met deze ontwikkeling blijft Isaeus vooroplopen in de branche, klaar om de uitdagingen en kansen van de digitale toekomst aan te gaan.