DELTA glasvezel op Halfweg Spijkenisse

Goed nieuws! DELTA netwerk wil op glasvezel aanleggen voor alle ondernemers van de Halfweg in Spijkenisse.

Op veel plaatsen op de Halfweg in Spijkenisse kunnen ondernemers voor een betaalbare internetverbinding alleen kiezen voor een ADSL-/VDSL-verbinding met een zeer beperkte snelheid. Wanneer meer snelheid benodigd is, moet een glasvezelverbinding worden aangelegd, waarbij de abonnementen starten vanaf € 250,- per maand (exclusief aanlegkosten).

Met het initiatief van DELTA netwerk is een vraagbundeling gestart waarmee eindelijk een betaalbare glasvezelverbinding mogelijk wordt. Snelheden van 100, 500 of 1000mbps startend vanaf € 49,- per maand excl. btw. Kortom, voor de abonnementskosten die gelijk zijn aan een ADSL-/VDSL-verbinding eindelijk de snelheid en kwaliteit van glasvezel.

Zie onze overzichtspagina voor alle abonnementen en de mogelijkheid om direct aan te melden.

De vraagbundeling loopt tot 25 maart 2023. Wanneer 25% van de ondernemers zich hebben aangemeld, gaat de schop de grond in. Wanneer u zich voor 25 maart aanmeld, dan betaald u geen vastrechtvergoeding van € 15,13 per maand op de abonnementskosten of € 1.570,25 eenmalig!

Vraagt u zich wat of glasvezel ook op uw adres mogelijk is of wilt u weten hoe een overstap op glasvezel in z’n werk gaat, neem gerust telefonisch contact met ons op (088-1100500), wij vertellen u graag meer!