DH Installatie-advies, een klant van zo dichtbij

Isaeus heeft klanten door het hele land, maar zelden ontvangen wij een opdracht van zo dichtbij. DH installatie-advies BV is ook gevestigd in het verzamelgebouw aan de Curieweg 7.

DH Installatie-advies BV is een onafhankelijk installatietechnisch adviesbureau. Het bureau verleent met een klein gespecialiseerd team adviesdiensten aan woningbouwcooperaties, projectontwikkelaars, ingenieursbureaus en architecten. Zo werken ze, onder de vlag van DWA, mee aan project Sluishuis; het nieuwe architectonische landmark op het IJ in Amsterdam.

Mede door aanbeveling van een relatie, die al met volle tevredenheid gebruikmaakt van onze diensten, kwam DH installatie-advies bij Isaeus terecht.

Er was behoefte aan modernisering, ‘meegaan met de tijd, meer flexibiliteit’ aldus eigenaar Dick Hoogstad. Men werkte met relatief oude pc’s in een netwerk en de software voldeed ook niet meer aan de eisen van deze tijd; op een veilige manier kunnen werken waar en wanneer je wilt.

Een goed beveiligde notebook voorzien van adequate bescherming en uitgerust met de bekende Office applicaties en een webbrowser biedt dan de oplossing. De situatie werd in kaart gebracht en na overleg/advies werd er gekozen voor 2 laptops i.c.m. een Office 365 pakket. Met een goede voorbereiding werd de omzetting binnen een werkdag geregeld.

Ook met het oog op een toekomstige andere werkplek is DH installatie-advies nu verzekerd van up-to-date software en configuratie. Dit is exact waar de Werkplekbeheerdienst van Isaeus voor staat: geheel ontzorgt in uw ICT behoeftes!