Isaeus nu ook gevestigd in Heerde

Zoals aangekondigd eind 2017 is vanaf heden Isaeus ook gevestigd aan de rand van het Gelderse dorpje Heerde (vlakbij Zwolle). Het afgelopen jaar is hard gewerkt om de locatie op te zetten en een volwaarde uitgangsplaats te bieden voor ICT diensten.

Door de opening van deze tweede locatie ontstaat een geografische spreiding in Nederland, zodat opdrachtgevers met vestigingen door het gehele land binnen afzienbare tijd bereikt kunnen worden, indien interventie op locatie benodigd is.

Het pand waar Isaeus in Heerde is gevestigd is verder een bijzondere, wij hebben hier onze intrek genomen in een voormalige ‘schoonmakerslederlijmfabriek’ uit 1911. Met een karakteristieke zandstenen bouw en hoge ramen/deuren met gemetselde bogen. Naast de oorspronkelijke fabriek is nog een klassieke kluis aanwezig waar vroeger (volgens de verleende vergunning) 100kg aan zwavel was opgeslagen voor de productie van lijm.

Met deze uitbreiding verwacht Isaeus de dienstverlening nog verder te kunnen verbeteren. Mocht u in de buurt van een van onze vestigingen zijn, dan bent u van harte welkom voor een kop koffie.