Alle relaties van Isaeus willen wij via deze weg ook weer graag bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en prettige contact het afgelopen jaar.

Het nieuwe jaar staat volgens de Chinese astrologie onder het teken van de Aap. De Chinese maankalender loopt overigens niet geheel gelijk met onze gregoriaanse kalender, maar start op 8 februari 2016. Desalniettemin staat het teken voor een meestal vrolijk, energiek en creatief jaar. De aap heeft dan ook geen neiging tot het behouden of vergaren van zaken, maar is vrijgevig, heeft charme en gevoel voor humor. Apen kunnen soms diplomatiek overkomen omdat ze niet onvriendelijk willen zijn. De aap kan goed problemen oplossen, waarbij hij goed luistert naar de ander.

Kortom, wij wensen u dan ook sfeervolle kerstdagen en een gelukkig, vrolijk en creatief nieuwjaar waarin wij hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn!

isaeus-kerstkaart-voorkant